Széchenyi pályázat
Széchenyi pályázat
H-9028 Győr, Arató utca 17.

ElérhetőségekElérhetőségek

  • Trend-Form Szerszámkészítő Kft.
  • Cím:H-9028 Győr, Arató utca 17.
  • Telefon:00 36 96 427 712
  • Fax:00 36 96 432 821
  •  
  • E-mail:
Új Magyarország Fejlesztési Terv

Cégbemutatás

A Trend-Form Szerszámkészítő Kft. fő profilja műanyag fröccsöntő szerszámok és nyomásöntő szerszámok készítése, melyeken belül hangsúlyosabb a több komponensű és egyéb speciális - pl.: GID - előírásoknak eleget tevő - szerszámok gyártása. Tevékenységi körünk magában foglalja sajtoló szerszám, vákuumformázó szerszám, gumisütő szerszám készítését. A legnagyobb méretű szerszám, amit jelenleg el tudunk készíteni: 700 x 1100 mm nagyságú.

Klasszikus ipari szolgáltatásokat nyújtunk megrendelőinknek, melyek magukba foglalják új szerszámok készítését, - szerszámok karbantartása - javítása, szerszámlapok megmunkálása, egyedi alkatrészek gyártása - termelés-támogatását, valamint a műszaki tanácsadás és egyéb speciális, kiegészítő feladatok elvégzését.

Cégtörténet

Szerszámkészítő tevékenységünket 1987-ben kezdtük Győrben. Mérföldkő volt a vállalkozás életében, amikor sikerült megvásárolni az első saját tulajdonú telephelyünket. E régi épület adott helyet az akkor 60 m2- es műhelynek.

Az idő előre haladásával egyértelművé vált, hogy a fejlődésnek csupán térbeli gátjai vannak. Felhasználva a kínálkozó lehetőséget 1998-ban az épületet 480 m2-re bővítettük. A fejlesztéseknek köszönhetően a munkatársak létszámának bővülésével együtt nőtt a gépek száma is. 2005-ben már 16-an dolgoztak a cégben.

2006-ban tovább bővült szerszámgyártó vállalkozásunk, így a műhely területe az irodákkal együtt már eléri az 1440 m2-t. Jelenleg 31-en dolgozunk, valamint 6 tanuló szakképzésének gyakorlati része is zajlik.

A vállalkozás fémipari szerszámok gyártásával kezdte tevékenységét, többek közt babakocsit és antennagyártó szerszámokat készítettünk győri üzemek számára. A ’90-es évek második felében kezdett erősödni a műanyagipar, ezért a vállalkozásban a fejlesztéseket műanyag fröccsöntő szerszámok gyártásához szükséges gépek vásárlásával erősítettük.

Minőségpolitika

A kiépített CAD-CAM technológia adta a lehetőséget, hogy a megrendelők egyre komolyabb műanyag fröccsöntő szerszámok és nyomásöntő szerszámok elkészítését bízták ránk.

A szerszámgyártás alapvetően a minőségre épül. Ennek köszönhetjük a megrendeléseink nagy részét. Az általunk gyártott szerszámok 80%-a külföldi piacra készül. Magyarországon kívül szállítunk Ausztriába, Németországba, Franciaországba, Angliába, és az Egyesült Államokba.

A vállalkozás 2001-ben megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer tanúsítványát, ezzel is jelezve, hogy belföldi és külföldi megrendelőink igényeit a legmagasabb elvárásoknak megfelelően teljesítjük.

Panorámakép

Géppark Magyar Deutsch English Trend-Form - Kezdőoldal